Курс «Майстерня джину»

Навчальний курс  «Майстерня джину»
Формат навчання
Офлайн
Старт потоку
Тривалість курсу
3 днів
Вартість
7000 ₴

Джин – один з найпопулярніших напоїв у всьому світі. Використовуючи широку палітру ароматичної сировини і стилів, дистилятори створюють унікальні сорти джинів,  які виділяються різноманітними смаками і ароматами і їм не потрібно проводити роки в бочці.

Наш практичний триденний поглиблений курс буде присвячений мистецтву виробництва ботанічного спирту, сенсорному аналізу і опанування окремих особливостей виробництва, що наддасть вам перевагу, коли ви заявите про себе на ринку, який швидко розвивається.

Ми вивчимо історію, стилі категорій, методи виробництва і процеси дистиляції, а також ботанічні рецептури, мацерацію, фільтрацію і обробку. Студенти також зможуть попрактикуватися в практичній дистиляції ботанічного спирту під наглядом професіоналів.

 

Особливості цього курсу

Студенти зможуть продегустувати та дослідити основних представників світових брендів.
Розробити свій особистий рецепт джину.

 Кому буде цікаво

­
Виробникам

крафтових напоїв, які хочуть поглибити знання про технологію та окремі категорії алкогольних напоїв

­
Усім

хто хоче дізнатись технологію виробництва дистилятів та розпочати своє виробництво

­
Студентам

які здобувають освіту за спеціальністю «Харчові технології», «Крафтові технології» та планують кар’єру в алкогольній індустрії

­
Підприємці

зацікавлені у відкритті власного підприємства з виробництва алкогольної продукції.

 Які перспективи

 

Крім отримання цінної інформації про виробництво джину, ми докладно розглянемо:

  •  Історію і класифікацію джину
  •  Методи виробництва
  •  Розроблення ботанічної рецептури
  •  Індивідуальна оцінка ботанічної суміши і дистилятів;
  •  Лабораторні, крафтові і виробничі потужності для виробництва джину

 Програма курсу

 Як це працює

­

Реєстрація на курс
­

Оплата навчання
­

Особистий кабінет
­

Здобуття досвіду
­

Захист проекту
­

Отримання диплому
 

Все включено
В вартість навчання включені всі навчальні матеріали, кофе-брейки, дегустації, витрати на проживання в період виїзних лекцій.

 

Практика
Після проходження курсу необхідно виконати практичне завдання – розробити свій унікальний рецепт джину.

 

Захист диплому
Підсумкова дегустація авторського зразку куратором та представниками Асоціації сомелье.

 

Сертифікат
Урочиста церемонія вручення диплому «Майстер виробництва джину», фуршет та дегустація.

 Лектори

Лектор Академії Тимур Ражабов

Тимур Ражабов

Провідний тренінг менеджер «Planet Z», викладач в «Parovoz Mixologi Course» і «Wine Time Academy», організатор «Ukrainian Spirit Course».

 Організаційні подробиці

 
  •  Курс організовано в офлайн форматі.
  •  Офлайн формат навчання буде проводитися в Києві, в приміщенні Академії, 3 дні на тиждень (п’ятниця, субота, неділя)
  •  Навчання проходить у супроводі куратора та містить тести та домашні завдання з перевіркою від куратора;
  •  Студенти отримають доступ в особистий кабінет, де будуть зберігатися всі записи лекцій, презентації та додаткові матеріали.
  •  Після проходження курсу необхідно бути зробити практичне завдання – розробити свій унікальний рецепт джину.
  •  Захист практичної роботи – підсумкова дегустація з куратором та представниками Асоціації сомелье.
  •  Отримання диплому - Курс «Майстер виробництва джину»
  •  По закінченню – урочиста церемонія вручення дипломів, фуршет та дегустація.
Зареєструватись

 Освітні партнери курсу

 

Адреса


Україна, Київ 02034
Радунська, 20

Телефон


067 7511110