Курс «Майстерня віскі та солодові дистиляти»

Навчальний курс «Майстерня віскі та солодові дистиляти»
Формат навчання
Офлайн
Старт потоку
Тривалість курсу
3 днів
Вартість
15000 ₴

Майстерня віскі та солодові дистиляти

Ми розглянемо широкий спектр класифікацій, включаючи ірландський, шотландський, канадський, американський і навіть нові крафтові віскі, виготовлені з нетрадиційних зернових, з докладним описом окремих компонентів дистиляту і виробничих процесів для кожного.

Студенти отримають глибоке розуміння виробництва віскі, включаючи солодорощення, копчення, затирання, ферментацію, традиційні та альтернативні методи витримки.

­

Особливості цього курсу

Студенти зможуть продегустувати та дослідити основних представників світових брендів.

 Кому буде цікаво

­
Виробникам

крафтових напоїв, які хочуть поглибити знання про технологію та окремі категорії алкогольних напоїв

­
Усім

хто хоче дізнатись технологію виробництва дистилятів та розпочати своє виробництво

­
Студентам

які здобувають освіту за спеціальністю «Харчові технології», «Крафтові технології» та планують кар’єру в алкогольній індустрії

­
Підприємці

зацікавлені у відкритті власного підприємства з виробництва алкогольної продукції.

 Які перспективи

 

Що ви дізнаєтеся?

  •  Класифікація віскі та стандарти ідентифікації;
  •  Історія віскі;
  •  Індивідуальна оцінка зерна і дистилятів;
  •  Методи і стилі виробництва;
  •  Солодорощення, копчення і затирання;
  •  Ферментація та дистиляція;
  •  Традиційна та альтернативна витримка;
  •  Лабораторна і виробнича дистиляція;
  •  Сенсорний аналіз;
  •  Дегустація

 Програма курсу

 Як це працює

­

Реєстрація на курс
­

Оплата навчання
­

Особистий кабінет
­

Здобуття досвіду
­

Захист проекту
­

Отримання диплому
­

Практика
Після проходження курсу необхідно бути зробити практичне завдання – тестування.

­

Все включено
В вартість навчання включені всі навчальні матеріали; кофе-брейки; дегустації; витрати на проживання, в період виїзних лекцій;

­

Захист диплому
Захист практичної роботи – підсумкова дегустація з куратором та представниками Асоціації сомелье.

­

Сертифікат
Отримання диплому - Курс «Майстерня віскі та солодові дистиляти»

 Лектори

Іван Бачурін фото

Іван Бачурін

Кращий сомельє України 2009 року, амбасадор «Moet-Hennessy» на пострадянському просторі з 2016 року, переможець «Wine Trophy Ukraine» 2014, президент «Асоціації сомельє України»

 Організаційні подробиці

 
  •  Курс організовано в офлайн форматі.
  •  Офлайн формат навчання буде проводитися в Києві, в приміщенні Академії, 3 дні на тиждень (п’ятниця, субота, неділя)
  •  Навчання проходить у супроводі куратора та містить тести та домашні завдання з перевіркою від куратора;
  •  Студенти отримають доступ в особистий кабінет, де будуть зберігатися всі записи лекцій, презентації та додаткові матеріали.
  •  Після проходження курсу необхідно бути зробити практичне завдання – тестування - Дегустація
  •  Захист практичної роботи – підсумкова дегустація з куратором та представниками Асоціації сомелье.
  •  Отримання диплому - Курс «Майстерня віскі та солодових дистилятів»
  •  По закінченню – урочиста церемонія вручення дипломів, фуршет та дегустація.
Зареєструватись

 Освітні партнери курсу

 

Адреса


Україна, Київ 02034
Радунська, 20

Телефон


067 7511110