
Офлайн
3 днів
15000 ₴
Майстерня віскі та солодові дистиляти
Ми розглянемо широкий спектр класифікацій, включаючи ірландський, шотландський, канадський, американський і навіть нові крафтові віскі, виготовлені з нетрадиційних зернових, з докладним описом окремих компонентів дистиляту і виробничих процесів для кожного.
Студенти отримають глибоке розуміння виробництва віскі, включаючи солодорощення, копчення, затирання, ферментацію, традиційні та альтернативні методи витримки.
Особливості цього курсу
Студенти зможуть продегустувати та дослідити основних представників світових брендів.
Кому буде цікаво
крафтових напоїв, які хочуть поглибити знання про технологію та окремі категорії алкогольних напоїв
хто хоче дізнатись технологію виробництва дистилятів та розпочати своє виробництво
які здобувають освіту за спеціальністю «Харчові технології», «Крафтові технології» та планують кар’єру в алкогольній індустрії
зацікавлені у відкритті власного підприємства з виробництва алкогольної продукції.
Які перспективи
Що ви дізнаєтеся?
- Класифікація віскі та стандарти ідентифікації;
- Історія віскі;
- Індивідуальна оцінка зерна і дистилятів;
- Методи і стилі виробництва;
- Солодорощення, копчення і затирання;
- Ферментація та дистиляція;
- Традиційна та альтернативна витримка;
- Лабораторна і виробнича дистиляція;
- Сенсорний аналіз;
- Дегустація
Програма курсу
Як це працює
Практика
Після проходження курсу необхідно бути зробити практичне завдання – тестування.
Все включено
В вартість навчання включені всі навчальні матеріали; кофе-брейки; дегустації; витрати на проживання, в період виїзних лекцій;
Захист диплому
Захист практичної роботи – підсумкова дегустація з куратором та представниками Асоціації сомелье.
Сертифікат
Отримання диплому - Курс «Майстерня віскі та солодові дистиляти»
Лектори

Іван Бачурін
Організаційні подробиці
- Курс організовано в офлайн форматі.
- Офлайн формат навчання буде проводитися в Києві, в приміщенні Академії, 3 дні на тиждень (п’ятниця, субота, неділя)
- Навчання проходить у супроводі куратора та містить тести та домашні завдання з перевіркою від куратора;
- Студенти отримають доступ в особистий кабінет, де будуть зберігатися всі записи лекцій, презентації та додаткові матеріали.
- Після проходження курсу необхідно бути зробити практичне завдання – тестування - Дегустація
- Захист практичної роботи – підсумкова дегустація з куратором та представниками Асоціації сомелье.
- Отримання диплому - Курс «Майстерня віскі та солодових дистилятів»
- По закінченню – урочиста церемонія вручення дипломів, фуршет та дегустація.
Залишайте заявку і отримаєте безкоштовну консультацію у одного з наших менеджерів