Курс «Зернові дистиляти / горілка»

Навчальний курс «Зернові дистиляти»
Формат навчання
Офлайн
Старт потоку
Тривалість курсу
3 днів
Вартість
7000 ₴

Зернові дистиляти. Горілка

Зернові дистиляти мають давнішню історію. А їх виробництво - це складний технічний і творчий процес.

На нашому курсі ми будемо приділяти особливу увагу виробництву, студенти зможуть глибше зануритися в тонкі стилі і процеси, пов'язані з ремеслом виготовлення зернових дистилятів, вивчаючи все, від сировини, окремих компонентів дистиляту до різноманітності ароматів і смакових нот.

Ми роздивимось всі можливі види зернових дистилятів. 

 

Особливості цього курсу

Студенти зможуть продегустувати та дослідити основних представників світових брендів та розробки українских крафтовиков, лауреатів конкурсів.
Самостійно зробити свій зразок зернового дистиляту.

 Кому буде цікаво

­
Виробникам

крафтових напоїв, які хочуть поглибити знання про технологію та окремі категорії алкогольних напоїв

­
Усім

хто хоче дізнатись технологію виробництва дистилятів та розпочати своє виробництво

­
Студентам

які здобувають освіту за спеціальністю «Харчові технології», «Крафтові технології» та планують кар’єру в алкогольній індустрії

­
Підприємці

зацікавлені у відкритті власного підприємства з виробництва алкогольної продукції.

 Які перспективи

 

Що ви дізнаєтеся?

  •  Класифікація зернових дистилятів і стандарти ідентифікації;
  •  Історія виробництва зернових дистилятів;
  •  Індивідуальна оцінка зерна і дистилятів;
  •  Методи і стилі виробництва;
  •  Розрахунки затору та ферментація;
  •  Виготовлення дистилятів і дозрівання;
  •  Сенсорний аналіз;
  •  Дегустація
  •  Супровід споживачів за допомогою сенсорної оцінки.

 Програма курсу

 Як це працює

­

Реєстрація на курс
­

Оплата навчання
­

Особистий кабінет
­

Здобуття досвіду
­

Захист проекту
­

Отримання диплому
 

Все включено
В вартість навчання включені всі навчальні матеріали, кофе-брейки, дегустації, витрати на проживання в період виїзних лекцій.

 

Практика
Після проходження курсу необхідно виконати практичне завдання – зробити зразок зернового дистиляту.

 

Захист диплому
Підсумкова дегустація авторського зразку куратором та представниками Асоціації сомелье.

 

Сертифікат
Урочиста церемонія вручення диплому «Майстер виробництва зернових дистилятів», фуршет та дегустація.

 Лектори

Іван Бачурін фото

Іван Бачурін

Кращий сомельє України 2009 року, амбасадор «Moet-Hennessy» на пострадянському просторі з 2016 року, переможець «Wine Trophy Ukraine» 2014, президент «Асоціації сомельє України»
Лектор Академії Тимур Ражабов

Тимур Ражабов

Провідний тренінг менеджер «Planet Z», викладач в «Parovoz Mixologi Course» і «Wine Time Academy», організатор «Ukrainian Spirit Course».

 Організаційні подробиці

 
  •  Курс організовано в офлайн форматі.
  •  Офлайн формат навчання буде проводитися в Києві, в приміщенні Академії, 3 дні на тиждень (п’ятниця, субота, неділя)
  •  Навчання проходить у супроводі куратора та містить тести та домашні завдання з перевіркою від куратора;
  •  Студенти отримають доступ в особистий кабінет, де будуть зберігатися всі записи лекцій, презентації та додаткові матеріали.
  •  Після проходження курсу необхідно бути зробити практичне завдання – зробити зразок зернового дистиляту
  •  Захист практичної роботи – підсумкова дегустація з куратором та представниками Асоціації сомелье.
  •  Отримання диплому - Курс «Майстер виробництва зернових дистилятів»
  •  По закінченню – урочиста церемонія вручення дипломів, фуршет та дегустація.
Зареєструватись

 Освітні партнери курсу

 

Адреса


Україна, Київ 02034
Радунська, 20

Телефон


067 7511110