Лектори

 Лектори та спікери Академії

Іван Бачурін фото

Іван Бачурін

Кращий сомельє України 2009 року, амбасадор «Moet-Hennessy» на пострадянському просторі з 2016 року, переможець «Wine Trophy Ukraine» 2014, президент «Асоціації сомельє України»
Лектор Академії Тимур Ражабов

Тимур Ражабов

Провідний тренінг менеджер «Planet Z», викладач в «Parovoz Mixologi Course» і «Wine Time Academy», організатор «Ukrainian Spirit Course».
Лектор Олена Назаренко

Олена Назаренко

Експерт в сфері географічних зазначень, Кандидат юридичних наук, доцент. Член Експертної комісії Міністерства економіки України з погодження специфікацій товарів з географічними зазначеннями
Лектор Костянтин Королюк

Костянтин Королюк

Головний технолог проекту дистилерії «Оковита». Кандидат технічних наук, біотехнолог і пивовар
Лектор Любов Ткаченко

Любов Ткаченко

Інженер-технолог бродильних виробництв, Кандидат технічних наук, старший науковий співробітник зі спеціальності 05.18.05. «Технологія продуктів бродіння». Стаж роботи за спеціальністю: більше 35 років
Лектор Валентина Попова

Валентина Попова

Доцент, кандидат технічних наук, академік Української технологічної академії, радник податкової служби 1 рівня, міжнародний експерт-дегустатор міцного алкоголю.
Лектор Марина Білько

Марина Білько

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Національного університету харчових технологій, д.т.н.
Оксана Вітряк фото

Оксана Вітряк

Аудитор систем управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2007, ISO 22000:2005) від Органу сертифікації персоналу Української асоціації якості, акредитованого в Національному агентстві з акредитації України (НААУ), 2019.

Позаштатний експерт/стажер офіційного представника компанії DQS Group (Німеччина) в Україні сертифікаційного органу ТОВ «ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА», з червня 2019 року до цього часу.

Доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ, канд. техн. наук

Марина Чехун фото

Марина Чехун

ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод» Завідувач лабораторії експертизи напоїв та нормування відділу технології напоїв.

Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Інститут післядипломної освіти національного університету харчових технологій Кафедра ХКБВ ІПДО НУХТ Старший викладач.

Борис Єгіазарян фото

Борис Єгіазарян

Проходив навчання на майстра дистилера в Європі

Більше 6 років досвіду роботи з колонами, а також з класичними перегінними кубами

Моя мета - створити кращий віскі і джин в світі (це моя пристрасть)

Працюю майстром дістіллером в «Kiev Craft Distillery» з 2019 року

Наталя Каменева фото

Наталя Каменева

К.с.г.н., доцент кафедри технології вина та сенсорного аналізу, завідувач навчально-наукової лабораторії сенсорного аналізу, експерт сенсорного аналізу харчових продуктів.

Член міжнародного жури конкурсів вин и спиртних напитків EURASIA WINE & SPIRITS COMPETITION OIV, національний експерт Wine Sensory Evaluation Expert в проекті EU Project “Support to the development of a Geographical Indications system in Ukraine”.

 

Адреса


Україна, Київ 02034
Радунська, 20

Телефон


067 7511110