Сертифікаційна програма - Курс «Майстер дистиляції»

Навчальний курс «Майстер дистиляції»
Формат навчання
Офлайн та онлайн
Старт потоку
Тривалість курсу
60 днів
Вартість
35000 ₴
Для членів Ассоціації крафтових дистиляторів України – знижка 20%
За умови раннього бронювання до 10 січня 2022 – вартість навчання – 30 000
З 10 січня 2022 вартість навчання – 35 000

Сертифікаційна програма Курс «Майстер дистиляції»

Приєднуйтесь до першого в Україні повного курсу «Майстер дистиляції», щоб отримати повний, теоретичний і практичний досвід. Цей двомісячний курс поєднує в собі навчання технологічним навичкам і навчання управління бізнесом для крафтових виробників, професіоналів галузі та ентузіастів. 

Цей курс, розроблений і викладається практиками-технологами дистиляції, інсайдерами галузі, відомими майстрами-дистиляторами, науковцями. Слухачі будуть мати змогу познайомиться з реаліями повсякденних процесів дистиляції - від укладання першої цеглини до отримання готового продукту на полиці. Кожен день буде присвячений різному набору навичок і теорії дистиляції.

Теми будуть охоплювати всі ланки процесів, від теоретичних знань та практичних навичок, складових та етапів дистиляції,  категорії напоїв та їх виробництво, правил сенсорного аналізу та витримки до  розробки вашого бізнес-плану, будівництва вашої винокурні, юридичні знання, знання з розробки та маркетингу вашого бренду та стратегії продажів.

­

Особливості цього курсу

Деякі лекції будуть проходити на виробництвах, де ви зможете вивчити науку дистиляції, долучаючись до процесу виробництва та на практиці закріпити свої знання. 

 Кому буде цікаво

­
Виробникам

крафтових напоїв, які хочуть поглибити знання про технологію та окремі категорії алкогольних напоїв

­
Усім

хто хоче дізнатись технологію виробництва дистилятів та розпочати своє виробництво

­
Студентам

які здобувають освіту за спеціальністю «Харчові технології», «Крафтові технології» та планують кар’єру в алкогольній індустрії

­
Підприємці

зацікавлені у відкритті власного підприємства з виробництва алкогольної продукції.

 Які перспективи

 

Здобутки після проходження курсу:

  •  розберетесь в технологіях та етапах дистиляції, в організації виробничого процесу та розробки напоїв
  •  отримаєте набір практичних та теоретичних знань, технологічні розрахунки, схеми та лайфхаки
  •  зможете контролювати якість напоїв за допомогою методів сенсорного аналізу
  •  знайомства та можливості, з вами будуть працювати кращі фахівці, які зможуть вам допомогти вже після навчання
  •  отримаєте знання в управлінні бізнес-процесами та ризиками
  •  розберетесь в підготовці нормативної та проектної документації
  •  опануєте маркетинг та розберетесь в юридичних тонкощах
  •  розробите свій особистий проект винокурні та портфель напоїв
  •  отримаєте Диплом Сертифікаційної програми  Курс «Майстер дистиляції»

 Програма курсу

 Техніка безпеки на виробництві дистилятів. Курс з техніки безпеки

 Водка

 Солодові та Віскі

 Зернові дистиляти

 Плодові та фруктові дистиляти

 Коньяк, бренди, арманьяк

 Ром, текіла

 Джини

 Вермут, біттери, мацерати, ботанічні настої

 Вода

 Спиртове бродіння, вступ до біохімії та мікробіології

 Сировина, що містить цукор (цукровий буряк, меласа, цукрова тростина, цукрове сорго, цукор)

 Сировина, що містить крохмаль (зерно, солод)

 Мед

 Виноград, виноградарство

 Плоди, ягоди, соки

 Підбір обладнання та інженірінг

 Теоретичні основи розділення багатокомпонентних сумішей

 Обладнання цехів дистиляції

 Техника та технологія дистиляції

Перерва на тиждень для самостійного опрацювання та підготовки тестових завдань

 Стандарти якості виробництва та готової продукції, ISO 9001, ISO 22000

 Облік спирту та напоїв

 Менеджмент відходів

 Споживання тепла, холоду та електроенергії на виробництві

 Проектування віскікурні (дистилерії): проект, документація

 Генеральний план, будівельна частина

 Маркетингова складова

 Бренд. Дизайн. Етикетка

 Економічна складова (бізнес-план)

 Дистрибуція

 Практична частина. Розроблення власного бізнес-плану

Захист випускної роботи

 Відео

 Як це працює

­

Реєстрація на курс
­

Оплата навчання
­

Особистий кабінет
­

Здобуття досвіду
­

Захист проекту
­

Отримання диплому
­

Реальні виробництва
Програмою курсу передбачені виїзні практичні та лекційні заняття на Першу Закарпатську Палинчарню, Лабораторію сенсорного аналізу ОНАХТ, виробництва JMJ та OLPOL, екскурсія на діюче виробництво Шустов.

­

Все включено
В вартість навчання включені всі навчальні матеріали; кофе-брейки; дегустації; витрати на проживання, в період виїзних лекцій;

­

Захист диплому
По закінченню Сертифікаційної програми кожен студент має написати дипломну роботу, яка передбачає розробку власної моделі винокурні та портфеля напоїв. Захист дипломів буде відбуватись в закритому форматі.

­

Сертифікат
Після закінчення курсу студенти отримають диплом післядипломної освіти Київського торговельно-економічного університету за фахом «Спеціаліст-технолог дистиляції», який надасть можливість офіційно працювати в галузі.

 Лектори

Іван Бачурін фото

Іван Бачурін

Кращий сомельє України 2009 року, амбасадор «Moet-Hennessy» на пострадянському просторі з 2016 року, переможець «Wine Trophy Ukraine» 2014, президент «Асоціації сомельє України»
Лектор Академії Тимур Ражабов

Тимур Ражабов

Провідний тренінг менеджер «Planet Z», викладач в «Parovoz Mixologi Course» і «Wine Time Academy», організатор «Ukrainian Spirit Course».
Лектор Олена Назаренко

Олена Назаренко

Експерт в сфері географічних зазначень, Кандидат юридичних наук, доцент. Член Експертної комісії Міністерства економіки України з погодження специфікацій товарів з географічними зазначеннями
Лектор Костянтин Королюк

Костянтин Королюк

Головний технолог проекту дистилерії «Оковита». Кандидат технічних наук, біотехнолог і пивовар
Лектор Любов Ткаченко

Любов Ткаченко

Інженер-технолог бродильних виробництв, Кандидат технічних наук, старший науковий співробітник зі спеціальності 05.18.05. «Технологія продуктів бродіння». Стаж роботи за спеціальністю: більше 35 років
Лектор Валентина Попова

Валентина Попова

Доцент, кандидат технічних наук, академік Української технологічної академії, радник податкової служби 1 рівня, міжнародний експерт-дегустатор міцного алкоголю.
Лектор Марина Білько

Марина Білько

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Національного університету харчових технологій, д.т.н.
Марина Чехун фото

Марина Чехун

ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод» Завідувач лабораторії експертизи напоїв та нормування відділу технології напоїв.

Кафедра хлібопекарського, кондитерського та бродильних виробництв Інститут післядипломної освіти національного університету харчових технологій Кафедра ХКБВ ІПДО НУХТ Старший викладач.

 Організаційні подробиці

 
  •  Курс організовано в онлайн та офлайн форматі.
  •  Онлайн формат буде проводитися у вечірній час з 19.00, 2 рази на тиждень (щопонеділка та щочетверга), тривалість – 3 години з перервою.
  •  Учасники онлайн-навчання мають можливість ставити питання спікерам безпосередньо під час лекції в формі онлайн-чату та куратору курсу у закритій групі.
  •  Офлайн формат навчання буде проводитися в Києві, в приміщенні Академії, 3 або 2 дні на тиждень (п’ятниця, субота, неділя).
  •  Навчання проходить у супроводі куратора та містить тести та домашні завдання з перевіркою від куратора.
  •  Лекції, які будуть проводитися на базі підприємств – тривалість 3-4 дні.
  •  Студенти отримають доступ в особистий кабінет, де будуть зберігатися всі записи лекцій, презентації та додаткові матеріали.
Зареєструватись

 Освітні партнери курсу

 

Адреса


Україна, Київ 02034
Радунська, 20

Телефон


067 7511110