
Офлайн
3 днів
7000 ₴
Правильна витримка в правильній діжці або використання альтернативних методів витримки, використання альтернативної дубової продукції, яка застосовується для досягнення єфекта витримки, перспективи і інновації.
Витримка дистиляту для отримання бажаного смаку і консистенції може зайняти десятиліття проб і помилок. Цей досвід може бути невдалим та високовартісним. Курс дозволяє отримати знання починаючи від підготовки бочки до хімічного аналізу її «серця».
На той час, коли ви закінчите цей курс ви переконайтеся самі, яке значення має правильна витримка та вас буде набагато більш чітке уявлення про те, як ви хочете підійти до витримки дистиляту, як обрати правильну бочку або альтернативу.
Особливості цього курсу
Кожен студент отримає свою бочку 5 л. для експериментів та набір з продуктами для альтернативної витримки.
Кому буде цікаво
крафтових напоїв, які хочуть поглибити знання про технологію та окремі категорії алкогольних напоїв
хто хоче дізнатись технологію виробництва дистилятів та розпочати своє виробництво
які здобувають освіту за спеціальністю «Харчові технології», «Крафтові технології» та планують кар’єру в алкогольній індустрії
зацікавлені у відкритті власного підприємства з виробництва алкогольної продукції.
Які перспективи
Що ви дізнаєтеся?
Крім отримання цінної інформації про витримку напоїв, життя бочки та альтернативи класичній дубовій бочці, ми докладно розглянемо:
- Історія бочки.
- Правильна бочка - що це? Технологія виробництва бочок.
- Дубова діжка: типи дуба і його характеристики для витримується напою
- Вплив бочки на еволюцію напоїв: вино, дистиляти, пиво, соуси
- Породи деревини, що використовуються для витримки в бочках, їх унікальність
- Класифікація бочок за обсягом. Бути, чани, квеврі, вініфікатори. Світові тенденції.
- Вплив обсягу бочки на динаміку витримки.
- Рівні обсмаження: цілі та результати для різних напоїв.
- Основні правила витримки в бочці: підготовка бочки, вимоги до приміщень, системи складування, маркування, обліку.
- Обслуговування бочок, реновація, зберігання. Друге життя бочки.
- Експерименти з витримкою: органолептика вина, дистилятів. Авторські напої з витримкою.
- Альтернатива витримки в бочці: чіпси, кубики, стейви, порошкоподібні і рідкі таніни.
- Використання альтернативи під час бродіння, витримки, перед розливом
- Дозволена українськими ТУ альтернативна продукція.
Програма курсу
Як це працює
Все включено
В вартість навчання включені всі навчальні матеріали, кофе-брейки, дегустації, витрати на харчування та проживання в період виїзних лекцій.
Сертифікат
Урочиста церемонія вручення диплому «Майстер витримки», фуршет та дегустація.
Лектори

Іван Бачурін
Організаційні подробиці
- Курс організовано в офлайн форматі.
- Офлайн формат навчання буде проводитися в Києві, в приміщенні Академії, 3 дні на тиждень (п’ятниця, субота, неділя)
- Навчання проходить у супроводі куратора та містить тести та домашні завдання з перевіркою від куратора;
- Студенти отримають доступ в особистий кабінет, де будуть зберігатися всі записи лекцій, презентації та додаткові матеріали.
- Захист практичної роботи – підсумкова дегустація з куратором та представниками Асоціації сомелье.
- Отримання диплому - Курс «Майстерня витримки»
- По закінченню – урочиста церемонія вручення дипломів, фуршет та дегустація.
Залишайте заявку і отримаєте безкоштовну консультацію у одного з наших менеджерів